Álvaros fond

Alvaros fond 2

Álvaro Santos är en av de största HIF-spelarna i klubbens historia. För många supportrar idag är han allra störst. Med sitt ödmjuka och lojala sätt blev han snabbt älskad av en hel stad och respekterad i ett helt land.

Álvaro har gjort sin sista match som spelare i HIF. Han reser hem till Brasilien för att jobba med sin fotbollsakademi i sin hemstad Belo Horizonte. Álvaro Santos Akademi-Helsingborg. Akademin ska hjälpa unga människor att förverkliga sina drömmar, och som Álvaro själv uttrycker det; att bli bra människor som fattar rätt beslut i livet.

Detta arbete vill vi stötta. Därför startar vi i Supporterklubben Kärnan nu ett långsiktigt projekt, Álvaros fond. Det är en insamling där alla som vill stötta akademin ekonomiskt har möjlighet att göra det.

Du som privatperson eller företag kan skänka olika summor till fonden, och vi vill som vid alla insamlingar av den här typen påminna om att ingen summa är för liten.

Du kan skänka pengar på olika sätt.

1. Via Tickster. Här kan du välja mellan olika summor att skänka. 100 kronor, 500 kronor eller 5000 kronor. Både privatpersoner och företag uppmanas givetvis att bidra. Vill du skänka 200 kronor går det givetvis bra att välja två 100 kronors-“biljetter” vid köpet. En administrationskostnad tillkommer vid köp på Tickster.

2. Genom att betala in valfri summa till Plusgiro 409 22 26-2. Märk insättningen med #ÁlvarosFond

3. Vid våra insamlingar som kommer att ske vid olika tillfällen. Det kan vara vid hemmamatcher, i samband med talarkvällar eller andra event. Vi kommer informera om när dessa insamlingar kommer ske.

Synas på sidan

Vill du visa att du har bidragit till fonden, och därigenom inspirera andra privatpersoner eller företag att också bidra? Alla som skänkt 500 kronor eller mer kan listas här på sidan. Skicka ett mail till information@karnan.nu med uppgifter samt datum för överföring.

Ditt bidrag gör skillnad – stötta Álvaros fond!

Inkomna bidrag

Harriet Hell 500 kronor
Emelie Hell 500 kronor

Delta i eventet på Facebook och visa dina vänner att du tänker bidra

4 comments on “Álvaros fond

  1. Pingback: Nu startar vi Álvaros fond | Kärnan

  2. Pingback: 48 anledningar till framtidstro | Kärnan

  3. Pingback: Insamling till Álvaro-fonden vid kommande matcher | Kärnan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *