Medlemskap 2019

Den hundralapp som ett medlemskap i Kärnan kostar är en välinvesterad hundring. Som medlem i Helsingborgs IF:s officiella supporterklubb Kärnan gör du din röst hörd, på mer än ett sätt. En röst kan både vara en verbal röst på Olympias läktare och en viktig röst i frågor som rör oss supportrar. Att ha en stark officiell supporterförening är viktigt och det är upp till dig att bestämma hur starka vi ska bli. Ju fler medlemmar vi är, desto mer kan vi påverka. Vi blir en gemensam röst att räkna med.

Med medlemskapet följer givetvis förmåner. Du får åka med på våra organiserade resor, du får delta i de arrangemang som ordnas under året och du får förtur till stora biljettsläpp. Du får även en rad rabatter hos våra samarbetspartners och framförallt på våra egna kläder. Du får även förmånen att beställa hem kläder och andra souvenirer vi lanserar. Allt detta för 100 kronor! Du kan även teckna ett familjemedlemskap för 200 kronor. I detta ingår två vuxna och obegränsat antal barn eller ungdomar under 18 år.

HUR BLIR JAG MEDLEM?

Att bli medlem i Kärnan är inte svårt. Välj det alternativ som passar dig bäst:


Du kan nu bli medlem online genom kortbetalning! 

Vid köpet kommer du få en PDF-fil som fungerar som ett tillfälligt medlemskort tills dess att vi hunnit skicka hem ditt riktiga kort. Den utskrivna PDF:en räknas som medlemsbevis tills du fått ditt medlemskort och är endast giltig i samband med våra resor. Utöver medlemskostnaden tillkommer en serviceavgift på 15 kronor.

Du köper ditt medlemskap för 2019 här!


Himmelriksgränd 6 • Öppet: mån-fre 11-18, lör 10-15.

I centrala Helsingborg, ett stenkast från Knutpunkten, ligger klädesaffären Sweet&Tender. Här kan du, förutom att hitta snygga kläder, bli medlem i Kärnan och köpa biljett till Kärnans resor. Här får du dessutom ditt medlemskort direkt i handen! Notera att de endast har möjlighet för kontantbetalning gällande medlemskap.

Bli medlem idag!