Resor

Resor

Här listar vi alla aktuella resor i Kärnans regi. Biljetter köper du via tickster.com eller på Sweet & Tender på Himmelriksgränden. Har du några frågor är du välkommen att maila resor@karnan.nu

Det enda kraven som krävs för att åka med Kärnan är medlemskap, biljett och att följa resans förhållningsregler.

Kommande resor:

Örebro SK 28/6, 18.00, Berhn arena

Avgångstider- och platser för Kärnans bussar till Örebro:
 
Malmö (Triangeln, södra uppgången): 10.30
Lund C (Norra delen): 11.00
Helsingborg (Olympia, Östra läktaren): 12.00
 

Köp din biljett här!

Antal sålda:


 

 

Hej, här kommer en hälsning från resekommittén!

 

På bussen säljer bussvärden (som är resans ansvarig) dryck. När det finns möjlighet, speciellt på de längre resorna, försöker vi alltid stanna någonstans där du kan köpa mat. Detta gör vi i mån av tid, vilket huvudsakligen innebär efter vad som passar med busschaufförens körtider. Dessa är viktiga att följa så att vi inte blir strandade på en parkeringsplats någonstans mitt i skogen för att chauffören enligt lag måste ha 45 minuters paus efter visst antal körda mil/timmar.

Prioritet nummer 1 är vidare att alltid hinna till matchen och vid andra oförutsedda problem som trafikstockningar, tekniska problem med bussen eller liknande kan detta också resultera i att vi inte hinner med någon matpaus. Därför är det viktigt att vara förberedd. Vet du med dig att du behöver käk på vägarna får du alltså se till att ordna detta själv. Utöver mat så kan en powerbank eller liknande vara ett bra inköp. Bussar har förvisso ofta eluttag nu för tiden, men det är inte alltid de fungerar eller finns tillgängliga för alla samtidigt. Om du vet med dig att du behöver el till telefon, eller något annat kan det därför vara bra att ha med sig laddning på egen hand.

__

Vi har alltid ambitionen att få iväg bussar till HIF:s bortamatcher. Vi förbehåller oss dock rätten att ställa in bussar och återbetala pengar om antalet bokningar visar sig allt för litet för att en resa ska vara ekonomiskt försvarbar. Det är därför alltid bra att anmäla sig i tid, det underlättar resekommitténs arbete.