Här hittar du alla Kärnans samarbetspartners och eventuella medlemsförmåner hos dem. Vill ditt företag också vara med och stötta Kärnan? Kontakta oss!

Sweet & Tender
Himmelriksgränd 6, Helsingborg

Hos S&T hittar du, förutom stans bästa klädesshopping, även medlemskap i Kärnan och biljetter till våra resor. Plus en och annan HIF-kamrat vid varje givet tillfälle. Titta in idag!

Olympia Sportbar
Mellersta Stenbocksgatan 12, Helsingborg

På Olympia Sportbar under Södra stå kan du som medlem i Kärnan ta del av flera förmånliga erbjudanden:

  • En burgare och en 50 cl Carlsberg Hof, för bara 85 kr. Detta är ett AW-erbjudande som gäller fr.o.m sportbaren öppnar och fram till matchstart.

  • Köper du ett häfte på tio st förköpskuponger som du kan växla ut till öl eller vin får du en elfte kupong gratis. Det finns flertalet ytor i sportbaren du sedan kan växla in denna kupong mot en dryck istället för att behöva stå i kö. Kom ihåg att kupongen är ett värdebevis vilket innebär att du kan använda den till vilken hemmamatch du vill.


Charles Dickens
Södergatan 43, Helsingborg

Som medlem i Kärnan äter och dricker du billigare hos Charles Dickens på söder i Helsingborg. Erbjudandet inkluderar deras hemlagade hamburgertallrik för 100 kr, veckans öl (50cl flaska) 45 kr, stor stark (40cl fatöl) 40 kr, Tuborg grön (33cl flaska) 35 kr och shots för 25 kr, mot uppvisande av ditt Kärnan-kort!

Kings Corner
www.kingscorner.se
Drottninggatan 1, Helsingborg

På Helsingborgs HIF-vänligaste pub Kings Corner hittar du stans schystaste personal och öl – Södra stå Session IPA, en öl av supportrar för supportrar, som på matchdagar bara kostar 49 kr. Som medlem i Kärnan får du dessutom rabatterat pris – 149 kr – på kombinationen hamburgertallrik och en Södra stå eller vanlig lager. Här kan du även teckna medlemskap och köpa souvenirer.


SFSU
Svenska Fotbollssupporterunionen

SFSU är en rikstäckande organisation för Sveriges fotbollssupportrar och har som ändamål att representera dessa i frågor som rör svensk fotboll och svensk supporterkultur och vara deras röst i debatten om den svenska fotbollens utveckling. Kärnan är självklart medlem!

Bakgatan
www.bakgatan.se

Bakgatan är en bloggportal med tillhörande diskussionsforum för alla HIF:are. Här avhandlas allt som är rödblått mellan himmel till jord – välkommen in!


klippan-300x37.jpg

Klippans busstrafik AB
www.klippansbuss.se

Klippans busstrafik AB är bolaget som levererar Kärnans högkvalitativa bussar till alla bortamatcher. Vi har nära kontakt med bussbolaget vid arrangerande och upplägg av resor. Detta involverar bland annat bestämmande av avgångstider, resvägar och busschaufförer.