Billigare inträde till samtliga bortamatcher 2013!

Kärnan köper upp överblivna bortakort - unik deal för medlemmar - inga onödiga pengar till HIF:s konkurrenter!Den 15 mars var sista dagen att införskaffa supporterkortet som ger inträde till HIF:s samtliga bortamatcher i Allsvenskan under säsongen. 53 kort såldes, resterande 47 skulle skickas tillbaka till fotbollsförbundet, outnyttjade av oss supportrar. Detta tyckte vi i Kärnans styrelse var synd, därför köpte vi upp dessa 47 kort. Nu är de i vår ägo och vi tänker se till så att ni medlemmar drar fördel av detta under hela året!Hur då?Till varje bortaresa vi anordnar i år kommer vi att erbjuda paketresor där matchbiljett ingår. Priset för dessa paketresor kommer alltid att vara billigare än att köpa matchbiljett på egen hand. Antalet tillgängliga paketresor är begränsat till det antal bortakort vi har, därför är det först till kvarn som gäller.Detta upplägg har solklara fördelar:

  1. Genom att köpa paketresan ger du inga onödiga pengar till de klubbar vi besöker. Pengarna du betalar för resa + matchbiljett går då istället till Kärnan. Vi utgår ifrån att alla hellre sponsrar HIF:s officiella supporterklubb än konkurrerande allsvenska klubbar?
  2. Det är alltid ekonomiskt lönsamt för dig när du köper paketresa. Exakt hur mycket du sparar kan skilja sig något från match till match, men målsättningen är att alltid erbjuda minst 25 procents rabatt för dig som väljer detta alternativ.

Vi kommer även att sälja kort till den som fortfarande är intresserade av att ha ett i sin ägo. Nu när vi äger korten är det vi som styr deadline! Därför kommer vi även att sälja korten hela året ut, med priser som justeras efter varje spelad bortamatch. De kommer att finnas tillgängliga att köpa på Tickster. Mer information om detta kommer.HIF bortaSåhär går det till rent praktiskt:Till varje resa kommer det att finnas två olika alternativ. Ett alternativ där entré till bortasektionen ingår och ett alternativ där endast resa ingår. Du sparar alltid pengar genom att välja vårt paketpris om du inte sedan tidigare köpt bortakortet själv.

  • Ombord på vår buss kommer du som köpt paketresan att få ett kort i din hand. Detta använder du för att komma in på matchen. Efter matchen återlämnas kortet till bussvärden. Borttappat kort ersätts av den som hyr. Villkor för detta kommer att finnas i ett avtal som signeras i samband med överlämnandet av kortet.

Enkelt, eller hur?OBS: Inför Österresan kommer vi av administrativa skäl inte att erbjuda paketpris, då vi köpte upp korten efter att våra rese-event skapats. Däremot har alla våra resenärer möjlighet att hyra ett kort även till denna match! Du skickar helt enkelt ett mail till resor@karnan.nu med namn och medlemsnummer. Skriv ”Bortakort Öster” i rubriken. Priset är 60 kronor för ungdomar (upp till 25) och 100 kronor för vuxna. Hur du får kortet beror på vilket system Öster använder sig av. Antingen får du det ombord på bussen och visar upp det i entrén, eller så hämtar vi i Kärnans styrelse ut din matchbiljett åt dig. Vi ber att få återkomma med dessa praktiska detaljer.Givetvis är det mest lönsamt att köpa kortet direkt, uthyrningen är en förmån vi vill ge våra medlemmar som av olika anledningar väljer att inte köpa kortet.