Fredriks tips #HIF1X2vecka50

Då var det dags igen! Igår kunde du läsa om Tonys tips, nu är det min tur att dela lite kloka ord. Är du redo inför helgens spel? Bra, då kör vi.

Helgens säkra

Hämtar vi i kvällens hockey. Det blir en dubbel på Rögle och Malmö. till 2x insats. Rögle har förlorat de senaste, måste vända det nu och det gör man hemma mot Troja som ligger sist. Av tradition slår man dom hemma också. Malmö ska ju till SHL och då måste man vinna denna hemma.Fredrik Hansson

Helgens chans

Newcastle- Southampton. Southampton läcker som såll. Innan de fem senaste hade man släppt in 3 och såg ut att bli årets uppstickare. Nu har verkligheten hunnit ifatt och man har släppt in 11 på de 5 senaste. Newcastle har jämn spridning på sina mål. Delar man upp matcherna i kvarter så har Newcastle 3-3-4-4-3-3. Satsa därför på halvtid/fulltid 1/1 till 3.55x insats.

Helgens mest spelbara

Genoa - Atalanta. Hade med båda förra omgången. Hade att Ata skulle förlora Verona vilket dom gjorde på matchens sista 10. Och jag varnade för Genoa borta som tidigt tog ledningen med 0-1 men sedan fick en utvisad, höll 1-1 länge men föll i 92:a med 2-1. Med hänvisning till samma text från förra omgången säger jag 1:a här till 2.10Lycka till! Glöm inte att ladda upp en bild på ditt spel på Twitter eller Instagram med hashtag #HIF1X2vecka50 eller maila till medlem@karnan.nu. Kanske är det du som vinner nästa säsongskort?