Ikväll är det dags!

Ikväll är det dags att visa vilka som är nummer 1 i Skåneland. Derbyna i Malmö brukar bli intensiva tillställningar både på plan och läktare. Vi i Kärnan hoppas givetvis på en positiv atmosfär kring matchen och ett grymt stöd från bortasektionen. Samt en gedigen insats av grabbarna på plan, såklart! Vi ska helt enkelt vinna detta och det är allas ansvar att bidra!Tifo i malmö

  • Vi kör ner med en direktbuss, den lämnar IH klockan 17:00 och kör direkt hem efter matchen. I skrivande stund finns det ett antal platser kvar. Du köper din bussbiljett här. (matchbiljett ingår INTE i dessa biljetter).
  • Väl inne på Swedbank kommer vi i Kärnan att ha försäljning. Du hittar oss någonstans bakom läktaren innan match. Vi siktar på att finnas på plats runt 18:00, men allt beror på trafik och köer i insläppet. Håll utkik efter oss!
  • Tänk på att det är HIF:s egna personal som står i insläppet till bortasektionen. Detta är människor som lägger ner sin fritid på att hjälpa HIF och de ska därför bemötas med respekt! De är inte ordningsvakter, de är där för att öka servicen för alla besökare på bortasektionen. Ha detta i åtanke!
  • Kom i tid! Cirka 2000 personer ska in på bortasektionen och alla ska visiteras. Detta innebär att det finns risk för köer, så kom i god tid innan matchen! HIF har utökat visiteringen för att allt ska rinna på problemfritt, men ha marginaler. Dessutom behöver spelarna vårt stöd redan under uppvärmningen! Se till att vara inne på Banken senast 18:30!
  • Kasta absolut inte in saker på plan! Kärnan, tillsammans med samtliga grupperingar kring HIF, tar starkt avstånd från inkastade föremål! Tillsammans har vi i det närmaste eliminerat detta otyg och vi ska fortsätta på den inslagna vägen. Inkastade föremål fyller ingen funktion utan skadar enbart klubben.
  • Klockan 16:15 lämnar ett "invasionståg"  Helsingborg. Detta är inget som arrangeras av Kärnan men vi har förstått att många HIF:are planerar att åka med detta. Vi har även förståelse för att HIF:are även kommer att ta andra tåg och vi förväntar oss att Polisen bemöter samtliga supportrar med respekt under förutsättning att dessa uppträder lugnt. Läs mer här.

Vi ses ikväll alla HIF:are! Lått oss göra onsdagen den 29:e maj 2013 till en dag att minnas!