Inför morgondagens resa till Växjö

Imorgon är det äntligen dags, fem bussar med HIF:are rullar under eftermiddagen från Helsingborg med destination Växjö! Vi hoppas att det kommer finnas några förstagångsresenärer ombord och för er skull kommer här lite information. Även du som tidigare åkt med Kärnan kanske behöver en påminnelse?

  • Kom i tid till avgångsplatsen! Det tar tid att få ombord alla resenärer, därför uppmanar vi alla som kan att vara på plats senast 15 minuter innan avresa. Bussen väntar inte på någon!
  • Bussvärdarna går på först, övriga resenärer väntar på besked om påstigning. När du går ombord på bussen visar du upp medlemskort samt biljett.
  • Vi kommer att ha försäljning av dricka, snacks, souvenirer samt inte minst bussbiljetter till BP & Peking. Kontant betalning är det som gäller, så ta med cash!
  • Vi kommer att göra en kortare paus på uppresan samt en på hemresan, men inget matstopp på denna korta resa.
  • Du som bokat ett bortakort betalar detta ombord på bussen. SEF har inte skickat ut korten än, därför kommer du att få en lösbiljett av oss i Kärnan. Denna får du när vi anländer till Växjö. Mer information får du av bussvärden under uppresan. Kontant betalning som gäller även här!
  • Man får ta med sig egen dricka, dock inget starkare än öl. Den som gör det kommer få se sin dricka beslagtagen innan vi rullat ut ur Helsingborg. Ombord på bussen samt på puben är det sunt förnuft som gäller. Bussvärdarnas ord är lag och dessa ideellt arbetande personer bemöts med respekt. Detsamma gäller övriga resenärer. Den som bryter mot våra förhållningsregler kommer att stängas av från våra resor. Pubarna Stars & Stripes och Harrys har varit tillmötesgående och ser fram emot vårt besök. Vi betalar givetvis tillbaka med gott uppförande även där samt skånsk skönsång, så att vi är välkomna tillbaka även nästa år
  • Kärnan kommer att ha försäljning på någon av pubarna. Vilken det blir avgör vi på plats, så håll utkik efter oss!
  • Sist men inte minst, ge allt på läktaren i 90 minuter!

Vi ses imorgon alla HIF:are och Kärnanmedlemmar!