Kärnan söker försäljare till boden – Fritt inträde till samtliga hemmamatcher!

Inför varje hemmamatch har vi en bod bakom den södra ståplatsläktaren på Olympia där souvenirer, bussbiljetter och medlemskap säljs. Boden är populär och betyder mycket för vår försäljningsverksamhet och medlemsrekrytering. Nu söker vi dig som är sugen på att jobba i boden i samband med HIF:s hemmamatcher!Arbetet är ideellt men du får:

  • fritt inträde till samtliga hemmamatcher med HIF de matcher du jobbar. Inträdet gäller till alla sektioner där det finns lediga platser.
  • en värdefull referens att inkludera i ditt CV.

Arbetsuppgifter:Öppna boden och se till att souvenirer, biljetter och medlemskort finns på plats senast 60 minuter innan avspark (90 minuter innan visa större matcher). Därefter handlar det om enklare försäljning av dessa produkter till Olympiabesökare. Du rapporterar till ansvariga från Supporterklubben Kärnan efter varje hemmamatch. Inledningsvis kommer du att gå bredvid en mer rutinerad försäljare som visar hur allt fungerar. De flesta matcher kommer ni att vara två personer som arbetar tillsammans.Boden stänger alltid 10 minuter innan avspark vilket innebär att du inte behöver missa något av matchen. Sammanlagt handlar det om ett par timmars jobb varje månad, där du dessutom får umgås och träffa andra HIF:are!Du som söker måste:

  • Ha fyllt 18 år då pengahantering ingår i arbetsuppgifterna
  • Vara ansvarsfull och noggrann
  • Vara social och tillmötesgående som person.
  • Kunna arbeta vid de flesta av HIF:s hemmamatcher under året.

Låter detta intressant? Hör av dig till oss på information@karnan.nu med din ansökan. Berätta om vem du är samt varför du vill arbeta tillsammans med oss.Vi hörs!