Medlemskväll på Sweet & Tender 31 januari

I samarbete med stans bästa klädbutik Sweet & Tender kommer vi att arrangera en medlemskväll fredagen den 31 januari. Vi i Kärnan kommer att finnas på plats mellan klockan 17-19 för att sälja medlemskap och bussbiljetter.Det är absolut sista chansen att köpa bussbiljett till bortapremiären mot Norrköping för 150 kronor. Dagen efter kostar samma resa 250.Denna kväll släpper vi även biljetterna till Svenska cup-matchen mot Torslanda IK. Lördagsmatch och årets första bortaresa i Kärnans regi! Självklart ska du vara med och stötta laget till en Europaplats! Ordinarie pris är 250 kronor, men köper du din biljett på Sweet & Tender på medlemskvällen betalar du bara 200 kronor.Vi kommer även att sälja medlemskap på plats. Fram till 31 januari kan du bara lösa medlemskap på Tickster, men denna kväll landar de äntligen på Sweet & Tender.

Fantastiska erbjudanden för medlemmar!

Under medlemskvällen har alla Kärnanmedlemmar 19,07% rabatt på hela sortimentet, förutom skor. Inte nog med det, du har även grym rabatt på alla reaplagg! Köper du ett plagg som är på rea får du 50% på ordinarie pris, köper du två plagg eller fler får du 60% rabatt! Rean blir alltså ännu fördelaktigare för dig med medlemskort.procentDessutom är alla som köper ett plagg för minst 200 kronor med i utlottningen av ett par valfria skor. En lott för varje plagg du köper för 200 eller mer.Nu har du många anledningar till att besöka medlemskvällen. Träffa HIF:are, införskaffa nödvändigheter till grymma priset. En perfekt After work i januarimörkret!

Teckna säsongskort på 37:an

Under medlemskvällen kommer du ha möjlighet att skriva upp dig på ett säsongskort på sektion 37. En faktura kommer därefter att skickas hem till dig. Du har väl inte missat att 37:an i år har lägre priser än tidigare och att sektionen kommer ta in fler sjungande supportrar? Läs mer här. Vi ses på fredag!