Pricka in högst odds och bli tränare för en dag!

Var med och tävla om att få följa med Roar Hansen och hans tränarteam under en vanlig träningsdag på Olympia! Du är med från morgonmötet fram tills en avslutande lunch med tränarna, och du kommer guidas genom själva träningen från sidlinjen av HIF:s sportchef Jesper Jansson.Tävlingen gynnar dessutom HIF eftersom den baseras runt Svenska Spels satsning Svea, där spelarna registrerar sig för en eller flera idrottsföreningar. För varje krona som en HIF-registrerad spelare satsar, får HIF 10 poäng i rankingen. I oktober delar Svenska Spel sedan ut 50 miljoner fördelat på hur många poäng varje förening har samlat ihop. Med andra ord: ju mer man som HIF-registrerad spelare satsar, ju mer pengar får HIF! Pengarna är dessutom öronmärkta till ungdomsavdelningen och talangutveckling.Följ de här enkla stegen för att delta:

 1. Registrera dig som kund hos Svenska Spel och ansök om ett spelkort, om du inte redan har ett.
 2. Registrera  sen ditt spelkort under Helsingborgs IF på Svea. Detta kan du göra på www.svenskaspel.se eller hos ett spelombud.
 3. När du gjort det, gör en kupong på oddset som innehåller spel på match/matcher från allsvenskans omgång 10 eller 11 (se lista nedan över vilka matcher det gäller). Minst ett spel på en HIF-match måste vara med på kupongen och du måste satsa minst 30 kronor för att delta i tävlingen! Du får spela på hur många olika saker som helst, så länge de tillhör omgång 10/11 och ryms på samma kupong. Det spelar ingen roll hur mycket du satsar och du får skicka in hur många kuponger du vill.
 4. Den som skickar in vinstkvitto med högst odds vinner tävlingen! Maila ett foto/screenshot till tavling@karnan.nu senast 2013-06-03 tillsammans med namn, telefonnummer och medlemsnummer. (Inte medlem? Bli det enkelt här!)

Busenkelt alltså! Följande matcher ingår i tävlingen:svea-matcherRegler:

 • Du måste ha lagt din kupong med ett spelkort registrerat på Helsingborgs IF för att kupongen ska gälla i tävlingen.
 • Medlemskap i Kärnan är ett krav.
 • Minimiålder för att delta är 18 år.
 • Din kupong måste ha ett satsat belopp på minst 30 kronor.
 • Kupongen får endast innehålla matcher från omgång 10 och/eller 11, vars matcher du ser ovan.
 • Minst ett spel på en HIF-match måste vara med för att kupongen ska vara giltig i tävlingen.
 • Vinnaren kommer behöva verifiera sin kupong, antingen genom att uppvisa ett fysiskt spelkvitto eller inloggning på Svenska Spels hemsida för att säkerställa att kupongen är äkta.
 • HIF förbehåller sig rätten att besluta vilken tid på säsongen priset kommer genomföras.

Mer info om Svea:sveainfo