Veckan som gick - Vecka 4

Förra veckan var, liksom den förförra, en intensiv och rolig vecka för Kärnan. I helgen passerade vi 200 medlemmar, vilket får anses mycket bra med tanke på att det fortfarande är januari. För att sätta det i relation till något så hade vi ca 150 medlemmar i slutet av april förra året. Det är glädjande att se att allt fler inser betydelsen av ett medlemskap och en stark supporterklubb. Här är lite av det som hände under vecka 4.

  • Vi lanserade möjligheten att köpa medlemskap online och betala med kort. Detta verkar uppskattat om man ska döma av antalet medlemskap som betalas via Tickster. Alltid positivt att kunna erbjuda fler alternativ!
  • Vi gjorde klart med alla detaljer inför Öster borta. Informationen lanserades och de 100 första biljetterna släpptes i förmiddags. De första 100 som köper betalar endast 100 kronor för resan, en kampanj vi valde att kalla 100 för 100! När de 100 första biljetterna är slut släpper vi givetvis fler, då till ordinarie pris 150 kronor. Dessa kommer även att finnas till försäljning på Sweet & Tender.
  • Vi har bokat pub i Växjö, Stars & Stripes är det som gäller för alla hungriga och törstiga HIF:are måndagen den 8:e april. De erbjuder oss bra priser på mat och dricka. Vi bjuder tillbaka i form av skånsk skönsång och bra uppträdande!
  • Vi utökade våra rabatter för medlemmar. Nya samarbetspartners är pasta/kebab/thaihaket Pasthai (Gasverksgatan 24) och skivbutiken We Love Music (Möllegränden 13) som ger alla medlemmar 10 procent rabatt på ordinarie priser. Här kan du läsa om alla våra samarbetspartners och deras medlemserbjudanden.
  • Vi passerade 200 medlemmar.

En ny vecka har precis inletts och vi hoppas att försäljningen till Öster får en rivstart! 100 biljetter ska väl inte räcka långt? Det tror inte vi i alla fall, och om man ska utgå från försäljningen hittills så verkar vi få rätt! Här hittar du information om resan.Inte medlem än? Då är det hög tid. Klicka här för att komma till vår medlemssida.Vi ser fram emot ännu en rolig vecka där vi förhoppningsvis kan fylla några premiärbussar!