Veckan som gick - Vecka 5

Det börjar bli lite tjatigt att beskriva den gångna veckan som intensiv, men även under vecka 5 hände faktiskt en hel del. Vi har också en hel del som håller på att planeras; det finns med andra ord förhoppningar om att även de kommande veckorna blir händelserika.  Därför är ”Veckan som gick” något försenad den här gången, vi hoppas att ni har överseende. Här är i alla fall ett axplock av vad som hände under vecka 5.

  • Vi gjorde klart med en talarkväll med Roar Hansen på Olympia. Den 26e februari  klockan 19:00 får alla medlemmar chansen att ställa sina frågor till Roar. Eventet är gratis, men föranmälan krävs. Skicka namn och telefonnummer till medlem@karnan.nu senast klockan 21:00 den 24e februari. Max 150 deltagare, först till kvarn! Läs mer här
  • Biljetterna till Öster släpptes och intresset för vår 100 för 100-kampanj visade sig vara stort! På mindre än 24 timmar fylldes den första bussen, något som även lokal media valde att uppmärksamma. I skrivande stund finns det ett fåtal 100-kronorsbiljetter kvar, passa på!
  • I söndags släpptes även biljetterna till vår första bortamatch i tävlingssammanhang 2013, Varberg i Cupen. En cupseger är vår biljett ut i Europa i år, så vi hoppas att många tar sig upp och stöttar laget söndagen den 10 mars. Besök vår resesida för mer information.
  • www.karnan.nu kan nu även besökas via mobil eller surfplatta. Vi hoppas att ni ska uppskatta detta. Som det ser ut nu ska det fungera bra, men vi tar gärna emot feedback från er om det är något som skulle strula.
  • Medlemsantalet för 2013 har nu passerat 360 medlemmar. Detta innebär att vi har ett snitt på drygt 100 nya medlemmar i veckan sedan korten släpptes. Kul att så många vill bli en del av Kärnan! Inte medlem än? Bli det här.
  • Bland våra nya medlemmar hittar vi bland annat namn som Claes Ohlsson, Christoffer Andersson, Mattias Lindström och Emil Krafth.  Det är inte bara supportrar som inser vikten av en stark supporterförening.

Under denna vecka hoppas vi på följande: Att de två första bussarna till Öster ska fyllas. Att försäljningen till Varbergsresan ska ta fart ordentligt och att HIF presenterar något välkommet nyförvärv!