Allsvenskt kval del 1: Halmstads BK borta 17/11

Torsdagen den 17/11 klockan 18:30 går HIF in på Örjans vall för den första av två kvalmatcher mot Halmstad BK. Den första av två matcher som kan betraktas som rena finaler med ett allsvenskt kontrakt 2017 i potten. Och vi ska vinna.

Det är total uppslutning på Örjans som gäller. Sångerna om HIF ska eka över Nissan och spelarna ska känna att de bokstavligen talat är en man mer på plan.

Kärnan sätter därför såväl in buss som utlyser gemensamma tågtider samt pubsamling på the Bulls Pub som slår upp sina portar klockan 15:00 för att så många rödblå som möjligt ska kunna resa upp tillsammans. På torsdag den 17:e november tar vi över Halmstad. Ni fixar ert inträde till Örjans vall HÄR!

***För er som vill ladda upp i Halmstad innan match föreslår vi att ni tar pågatåget klockan 14:21 från spår 3B på Knutpunktens tågstation. På puben kommer ni kunna ta del av erbjudandet hamburgertallrik + en öl för bara 150 kronor. Kan ni inte komma loss till tåget 14:21 föreslår vi istället pågatåget klockan 16:21 från samma spår. En enkelbiljett för ordinarie pris kostar 132 kronor.

Vill ni åka direkt till arenan med Kärnans bussar avgår dem från ordinarie platserna Triangeln i malmö klockan 14:30, Lund C klockan 15:00 och vid Olympia/Idrottens Hus i Helsingborg klockan 16:00. T/R-biljetter för 150 kronor hittar ni på www.karnan.nu/resor eller hos Ola på Sweet & Tender.

Skulle ni ta er till Örjans på annat sätt är det såklart lika gott. Det viktigaste är att ni är där och står upp för HIF! Alla till Halmstad!