Fokus fotboll! Fokus Allsvenskan! Fokus HIF!

Nu är det mindre än en månad kvar till den dagen som vi alla längtat efter! Den dag då färgerna rött och blått kommer att synas på varenda gata i centrala Helsingborg. Den dag sångerna från Södra stå kommer låta starkare än någonsin. Den dag HIF åter kliver in på den vackraste fotbollsplanen som ett allsvenskt lag igen.

Treenigheten

Men innan dess finns det många saker för oss supportrar att göra. Du behöver försäkra dig om att ha biljett till varje hemmamatch. Även fast man inte hinner gå på varje match blir det billigare i längden att köpa ett säsongskort än att köpa biljett till 10 matcher. Dessutom slipper man stå i kö på matchdag och riskera att bli utan biljett till några matcher som garanterat kommer bli slutsålda.

Du har även chansen att påverka hur HIF och Kärnan styrs genom att bli medlem i de båda föreningarna. Är det något du vill framföra eller påverka så är att bli medlem första steget.

Alla som har möjligheten se HIFpå plats bör ta göra det. På planen kommer det finnas gamla hjältar, nyförvärvoch unga talanger. På läktaren hoppas jag på att se en liknande fördelning.Detta är den första säsongen som vi på riktigt får testa Olympia i sin nyaskrud.

Dubbla HIF-premiärer

Vad motståndarlaget i premiären kallas för, det kvittar. Vi är där för att se HIF spela fotboll.

Lördagen helgen efter (6 april) är det dags för nästa premiär, bortapremiären mot.., ja även här kvittar det vilka vi möter. Vi kommer att vara där för HIF och vi kommer att vara många. Flera bussar är redan fyllda och när biljetterna till bortasektionen släpps kommer de att gå åt.

Vi ska visa att HIF:såterkomst i Allsvenskan är det som är bra för svensk fotboll. Både på planenoch läktaren. Låt oss tillsammans visa att Di Röe har vaknat!

Erik Bråhed,
Styrelseledamot Kärnan