Hansson ger dig helgens vassaste speltips!

Satsningen rullar vidare. Tävlingen där du kan vinna ett årskort på Olympia samtidigt som du stöttar HIF:s ungdomssatsning. Nedan kan du läsa tipsen från en av våra experter, Fredrik Hansson.Lycka till!

Helgens bank

Har tittat länge och kan inte bestämma mig. 1:an på Derby, då Blackpool tappade huvudet helt i en incident i slutet av förlustmatchen mot Yeovil förra omgången. Man fick tre utvisningar i samband med detta. Fuller näst bästa målskytten, samt mittback och högerback. Derbyts poängintag kommer dock huvudsakligen från bortasegrar men bör ha en bra chans här med sina heta målgörare Chris och Craig.Fredrik Hansson1,7 ggr pengarna på hemmasegern till Derby.Alternativ 2. 1:a på Reading. Bournemouth har det svårt. De får alltid kämpa men deras insatser räcker oftast inte till och speciellt inte på bortaplan än om man har några målgörare i laget. Det som får mig att tveka något är att Reading har 5-4-0 alltså 4 kryss hemma. Men man har ett rutinerat lag och man bör klara av den här uppgiften tämligen enkelt.1,77 på hemmasegern till Reading.

Helgens skräll

Sunderland-Tottenham 1:a till 4.30 ggr insats. Sunderland ett lag med spelare som borde mäkta med bra mycket bättre än att ligga sist. Man vann mot Southampton med 2-1 som innan deras möte bara släppt in 3 eller om det var 4:a mål. Man slog City med 1-0 och man borde vunnit mot Villa där Giaccherini exempelvis missade öppet mål för att sedan göra 3 på Chelsea i veckan och pressa dem enda in i slutet.

Helgens avslag

Cagliari-GenoaNormalt brukar man vara starka hemma på ön men övertygar inte fullt ut. Odds på 1.85 kan vara lockande på en hemmavinst men Genoa är starka även utan Granen (kanske till och med starkare) och släpper bara in 1,14 i snitt och har 2-2-3 som bortafacit. Ett kryss ligger nog nära här. 1-1 kanske

Helgens mest spelbara

Verona-Atalanta. 1:aVerona som spelat så bra fick sig en kalldusch i det efterlängtade derbyt. Efter det har de inte riktigt vaknat men man har visat att man har kvalité och ska man inte falla igenom helt är det dags att vakna nu mot ett Atalanta som bara tagit 3 poäng på bortaplan så här långt. En perfekt match för Verona att hitta tillbaks i och vända den negativa trenden och detta till oddset 2 ggr insats.