Spelmannen Tony ger dig veckans tips!

Tidigare i veckan presenterade vi vår egen tipsexpert Fredrik Hansson och nu kan vi stolt presentera Hansson nummer 2: Tony Hansson- Spelmannen!Tony har själv följt HIF sedan 1969 och har samlat på sig många rödblå minnen genom åren.- Jag minns givetvis SM-Gulden 1999 och 2011, Sven på San Siro och Danne i Istanbul. Efterfesten på hotellet i Polen efter 3-0 borta mot Slask Wroclaw glömmer jag inte heller. Eller stämningen på Celtic Park, trots förlust. Även plastmatchen mot The New Saints i England/Wales, med allt som hörde till den resan, säger han.Spelmannen är HIF:s officiella spelombud. Butiken ligger på Tranemansgatan 48 på Högaborg, bara någon kilometer söder om Olympia.– Butiken är bland de största spelbutikerna i Sverige och även störst på andelsspel med cirka 130-150 olika bolag att välja mellan varje vecka. Vi har också tre butiker på Olympia som är öppna när det är match. Spelmannen har precis som Kärnan ett nära samarbete med HIF och vi har bland annat varit med och jobbat med projektet att stötta HIF:s ungdomar, som förra året resulterade i över 1,1 miljoner till klubben.Tony tycker att fler ska stötta HIF genom att registrera sitt spelkort på Helsingborgs IF.– Det är enkelt. Skaffa Svenska spels spelkort helt gratis. Registrera det på HIF, också gratis, och sen kan du börja spela. Man har inga förpliktelser alls och vi på Spelmannen hjälper gärna till om det är något man undrar över, säger han.

Veckans andelsspel

Veckans andelsspel hos spelmannen går under namnet Kärnan#HIF1X2 och finns i 13 andelar á 100 kronor. Systemet är på totalt 1296 rader och det finns att köpa hos Spelmannen på Tranemansgatan 48. Det är endast för dig som har registrerat ditt spelkort på HIF.Veckans andelsspelGenom att delta i andelsspelet bidrar man givetvis till att HIF får poäng, men om man vill vara med och tävla om ett årskort på Olympia gäller det att även lägga ett eget spel på minst 100 kronor. Veckans rad hittar du här till höger, klicka för att förstora bilden.

Tonys kommentarer till Stryktipset

Veckans Bank: Liverpool, som trots att man saknar skadade Sturridge är bättre än på flera år. Enormt hemmastarkt. Ikonen Gerrard styr och galningen Suarez gör målen. Liverpool brukar dessutom ha lätt för just West Ham, som inte ens gjort mål på Anfield sedan 2006.Queens PR, som hade mycket otur förra lördagen borta mot Doncaster. Man dominerade matchen totalt, bollinnehav på 63%, men förlorade 2-1 i sista minuten. I veckan gjorde QPR en kanonmatch, 3-0 på Bournemouth. Blackburn har egentligen ingen märkvärdig trupp. Var utspelat mot Leeds i lördags, men vann turligt. Plattmatch i veckan, 1-3 mot Ipswich. Har dessutom viktige målvakten Paul Robinson skadad.Ett annat bra spel är: West Bromwich. Norwich har lång skadelista. Saknar bland annat Bennet, Bunn, Pilkington, Snodgrass, Tettey och von Wolfswinkel. Mycket tunga avbräck. Då hjälper inte ens en fightande Elmander.Veckans skräll: Kan vara Cardiff, som har en hel del kvalitéer. Palace har tagit en del poäng nu och kan vara lite "nöjda".Veckans mest spelvärda blir en hockey-trippel, torsdag:177. Malmö-Timrå 1 (Sorry).178. Troja-Karlskoga 2.179. Västerås-Almtuna 1. Odds:3.50!

Spelmannen Tony önskar alla tippare där ute ett stort lycka till!