INFÖR SKÅNEDERBYT: Derbypepp och uppladdning på Södrapuben

Säsongens första Skånederby nalkas och spelas på vårt hem Olympia. Matchen sparkar igång på söndag kl. 15 men redan dagen innan och under matchdagen kommer det laddas inför drabbningen mot de ljusblå från syd.
 
DERBYPEPP 7/5
På lördagen ska vi - den tolfte mannen - som brukligt se till att peppa spelarna ordentligt på sista träningen dagen innan derbydagen! HIF:s nya pub under Södra stå håller öppet redan från kl. 10 och en timme senare, vid kl. 11, beger vi oss upp på läktarna för att sjunga igång vårt lag och visa att vi också är redo att göra vårt jobb. Vi ses där!
 
MATCHUPPLADDNING PÅ SÖDRAPUBEN
På matchdagen uppmanar vi sen alla rättrogna att sluta upp på Södrapuben för en bit mat, dryck och för att värma upp stämbanden. Puben slår upp sina portar kl. 12, tre timmar innan matchstart. Bjud in dina vänner, sprid ordet och se till att vara på plats tidigt för att komma i helt rätt derbysinnestämning. Denna helgen ska Helsingborg och Olympia vibrera!
 
Tillsist hoppas vi att så många rödblå som möjligt tar sig upp på läktarna i god tid. Våra spelare behöver 90 minuter helhjärtat stöd, visuellt som verbalt. Det kan enbart ges runtom Olympias gröna gräs. Inte nere i Södrapuben.***
För mer information, se HIF:s egna matchguide.Har du fortfarande inte fixat dina derbyplåtar? Gör det då med detsamma. Snart är det slutsålt!