Information om resan till Varberg

Efter söndagens missräkning, endast 1-1 hemma mot Assyriska, så är matchen mot Varberg nu på söndag otroligt viktig! Vinst är ett måste om vi fortfarande vill ha chansen att kvala till Europaspel i höst. En buss kommer att rulla i Kärnans regi, men vi hoppas att många fler tar sig upp på egen hand. Kan vi vara 300 man i Köpenhamn på en träningsmatch bör vi vara minst lika många i Varberg när matchen betyder oerhört mycket.Här är lite information som kan vara bra att ha inför resan.

  • Kärnans buss avgår 10:30 från Lund C och 11:30 från Helsingborg (IH). Vi väntar inte på någon, så kom i god tid. Biljett och medlemskort i Kärnan ska kunna uppvisas i samband med att man går på bussen. Endast kortare stopp på 5-10 minuter kommer att göras, ett på ditvägen och ett på hemvägen. Inga längre matstopp. Det finns biljetter kvar till bussen, de köper du här.
  • Matchbiljett köpes på plats. Priset är 50 kronor för vuxna och gratis för ungdomar (under 16 år). Endast kontant betalning gäller. Vi kommer att tilldelas en temporär läktare med parkering i anslutning till den, för de som åker på egen hand. Tydlig skyltning är utlovad.
  • Har du koll på Kärnans ordningsregler? Bra! Om inte, läs dem här. De kommer att följas stenhårt hela säsongen med avstängning för de som missköter sig. Vi hoppas och tror att vi ska slippa vidta några åtgärder, vi är alla där av en och samma anledning, stötta HIF och ha roligt tillsammans.

Alla till Varberg! Vi ska ut i Europa igen!