Operation: Lennart - Häcken och Elfsborg borta

Efter en minst sagt trevande augustimånad verkar HIF ha hittat tillbaka till tryggheten i spelet under Norrlandsvistelsen. 4-0 mot Härnösand följdes upp av en säker 2-1-seger mot Gefle. Nu återstår BP hemma innan Allsvenskan går in i ett ca 2 veckor långt uppehåll, och utgångsläget är just nu 3 poäng upp till Malmö och 3 poäng ner till AIK och Göteborg, men med bäst målskillnad. Som sämst kommer vi alltså att ligga tvåa efter den omgången så vi är i alla avseenden med i guldstriden! 

När Allsvenskan sätter igång igen är det mot Häcken borta (15/9) och några omgångar senare mot Elfsborg borta (29/9). Den senare har ju blivit mer eller mindre obligatorisk dom senaste åren tack vare ett hyfsat avstånd och en fantastiskt bortasektion i kombination med att matcherna ofta varit betydelsefulla. Eftersom resandet rent generellt i år har varit väldigt bra och efter uppslutningen mot Gefle känner vi därför att vi har möjlighet att göra det riktigt förmånligt för dom som väljer att åka med Kärnan till både Hisingen och Borås.

Dom enskilda resorna kommer båda att ligga på 150 kronor var för sig, men det är ju klart att du ska med på båda! Därför kan man köpa dom tillsammans för bara 250 kronor, och då kan man dessutom välja till matchbiljetter för båda matcherna för ytterligare 200. Ett paket som är värt 600 (buss- och matchbiljetter till båda matcherna) får du alltså för endast 450 kronor.Mer info om resan hittar du som vanligt på vår resesida.

KÖP DIN RESA HÄR

Som vanligt är våra resor endast för medlemmar (bli medlem här) och det är först till kvarn som gäller. Så om du ska med och dessutom vill ha matchbiljetterna tveka inte. Dom kommer att ta slut.

Reseguider, mer information och uppdateringar kommer att komma löpande, men dom här resorna kan du ju inte missa, eller hur? Och har du några frågor så kan du som vanligt vända dig till resor@karnan.nu eller genom skriva ett meddelande till vår Facebook-grupp.

#OperationLennart