Talarkväll på Kings Corner och för-release för Södra stå session IPA

Som ni säkert noterat på våra olika sociala mediekanaler är vi i full färd med att brygga en helt egen öl - Södra stå session IPA - alldeles lagom till Kärnans 20 års jubileum. En fatöl på 4,7% med mycket humle. Ölen bryggs och säljs genom ett samarbete mellan mikrobryggeriet Friends Company, krogen Kings Corner och Supporterklubben Kärnan. Idén initierades av supportern Robin Skoglund.

Ölet kommer först och främst enbart att säljas hos vår samarbetspartner Kings Corner och kosta 55 kronor på matchdagar (65 kronor ordinarie pris). Kärnan kommer tjäna en liten peng, 100 kronor per såld batch, men för oss har pengarna varit sekundära. Främst har det varit roligt att gynna vår samarbetspartner Kings Corner och bjuda alla HIF:are på en genuint god öl, av supportrar för supportrar.

Som medlem i Kärnan kommer du också få möjlighet att testa Södra stå session IPA före resten av världen. På onsdag den 4/4 arrangerar supporterklubben talarkväll för alla Kärnan-medlemmar nere på Kings corner. Då kommer ölen se dagens ljus för första gången. Representanter från Kärnans styrelse kommer vara på plats från och med 17:00 för att sälja medlemsskap, souvenirer, analysera bortapremiären mot HBK och snacka upp hemmapremiären mot Öster. Kvällen förväntas dra igång på allvar vid 18:00-18:30. Då kommer HIF:s chefstränare Per-Ola Ljung med utvalda, ännu hemliga spelare, att vara på plats för att svara på frågor om försäsongen, året som ligger framför oss och mycket annat. Missa inte detta!

__

Talarkväll på Kings corner, 4/4 kl 17:00

Dagens special: Kings Corner-burgare och Södra stå session IPA för 149:-

Gäster: Per-Ola Ljung + hemliga spelare