Veckan som gick - Vecka 6

Trots att snön och kylan fortfarande vägrar att släppa greppet om Skåne så är det faktiskt inte särskilt långt kvar till säsongen börjar. Vi i Kärnan jobbar på för fullt med alla förberedelser och här är lite av det som hände i veckan som gick.

  • De två första bussarna till Öster sålde slut. Det innebär att vi nu är inne på buss nummer tre! Har du inte fixat din resa så kan du köpa den här eller på Sweet & Tender. 150 kronor, billigt billigt!
  • Även matchbiljetterna till bortapremiären mot Öster finns nu att köpa. Sektion H är det som gäller för oss. Vill du sitta ner i anslutning till bortasektionen så är det J1 eller F1 som gäller. Biljetten köper du här. Ni som har beställt bortakortet bör ju avvakta, SLO Alexander Ström meddelar att korten kommer lanseras i början av mars.
  • Vi föreslog också ett resealternativ till Köpenhamn den 23:e februari när vi ska möta FCK på Parken. Samling 09:00 på Knutpunkten för alla rödblå som vill åka gemensamt. På Parken har vi tilldelats en egen sektion med plats för 1000 supportrar och försäljning kommer att finnas. 40 kronor kostar inträdet. Ja, danska kronor.
  • Storsamling på Tivoli innan Djurgården! Det gjorde vi klart med i veckan som gick. De slår upp portarna klockan 13:30 söndagen den 31:e mars och alla HIFare är välkomna. Kärnanmedlemmar har rabatterade priser på mat och dryck. Läs mer
  • Kärnan söker försäljare till Boden. Vi gick ut med en platsannons och vi har redan fått in ett gäng ansökningar. Roligt! Vi återkommer inom en snar framtid till er som ansökt. Har du missat nyheten? Läs den här, det finns fortfarande tid att skicka in en ansökan.
  • Vi har nu passerat 430 medlemmar. Stort tack riktar vi till alla som redan valt att betala in sin medlemsavgift. Vi hoppas att ni får valuta för hundralappen. Inte medlem än, bli det här.

 Vi hörs i vecka 7.  Då blir det mycket fokus på det stundande årsmötet i HIF som äger rum 7 mars. Vi hoppas att alla närvarar och gör sin röst hörd.