Ett slag för Elis!

HIF:aren Elis, 8 år, reser på det mesta han kan. Bosatt i Varberg blir det resor oavsett om det är hemma- eller bortaplan. Förutom när HIF mötte Varberg 2017 och 2018 såklart. I en av matcherna på Påskbergsvallen var Elis maskot och fick beträda planen vid inmarsch tillsammans med Pär Hansson. En dröm som gick i uppfyllelse!

Att se HIF spela är det bästa som finns för Elis, men dessvärre är det inte helt enkelt, då han har en komplicerad cp-skada som inte påverkar varesig tal eller intellekt men däremot hela hans motorrik. Eftersom han inte själv kan springa och sparka på en boll ser Elis istället till att vara världens bästa supporter - något Supporterklubben Kärnan nu vill stötta!

Under insamlingsnamnet Ett slag för Elis! uppmanar vi nu hela HIF-familjen att swisha en slant till Kärnans swishnummer 123 264 85 17. Märk swishningen Elis. Alla bidrag går oavkortat till Elis och hans familj. Bidrag som kommer hjälpa Elis till att se fler matcher med världens vackraste förening!