Nu drar det igång igen!

Då var det dags för årets första blogginlägg! Efter en välbehövlig ledighet är vi nu igång igen som vanligt. Jag vill börja med att tacka alla medlemmar för det fortsatta förtroendet som ordförande i supporterklubben Kärnan. Jag ser en spännande säsong framför oss, med ny arena, ny tränare, ny klubbledning, nya spelare och till största del nya styrelsemedlemmar. Nu när månader av regn och kyla, abstinens och tv-fotboll äntligen byts ut mot HIF och live-fotboll så är intresset stort. I Kärnans regi rullar 2 bussar med ca. 120 supportrar för att se en träningsmatch i Växjö och minst dubbelt så många förväntas ta sig dit på egen hand. Det om något visar hur stort sug det finns efter allsvensk fotboll och HIF, något som bådar gott inför den kommande säsongen.

I Växjö ska vi inte bara hälsa Henrik Larsson välkommen tillbaka till klubben. Det är också viktigt att vi med största tydlighet visar alla spelare i laget att de har vårt fulla stöd. Vi ska visa att vi tror på dem!

Den här säsongen slår vi ur underläge, med tanke på hur spelet såg ut under stora delar av förra säsongen och med den ansträngda ekonomin vi har som gör att vi inte kan göra några ”storvärvningar”. Men jag har trots detta en positiv känsla inom mig. Vi har en tränare som jag har ett stort förtroendeför och vi har spelare som förra säsongen visade att de redan då hade så mycket mer att ge. Se bara på Mårtensson som fick göra landslagsdebut i förra veckan, och vilken debut sen! Ni har väl sett målet?

Jag hoppas att alla ni är lika peppade som jag och laget inför den här säsongen.

Vi ses i Växjö!